Invitationer

Her ses invitationer fra andre foreninger e.l.

TIlmelding til arrangementer varetages ikke af Sønderborg Tangoforening, men kan foretages til de enkelte foreninger, der er vært for arrangementet.

Orquesta Tipica Andariega den 20. september

I efteråret 2017 er tangoorkestret Andariega fra Buenos Aires på turné i Europa. Det er femte gang det efterspurgte 8-mands orkester besøger det europæiske kontinent. Denne gang har de medbragt deres nye CD,“Balliamo”, som betyder “lad os danse”. Balliamo er orkestrets tredje CD og propfyldt med de bedste tangoklassikere i spritnye versioner, som sammen med de bedste af Andariegas egne tangoer udgør årets repertoire.
Andariega er en fed mulighed for at opleve et ægte tangoorkester på disse kanter. Det er et ungt orkester, som leverer en rytmisk stærk og kontrapunktistisk tango, som indeholder både drama og humor, som hører sig genren til. Orkestret blev skabt i 2009 og består af otte musikere og har dermed det traditionelle tangoformat dvs. tre violiner, tre bandoneoner (den særlige tangoakkordeon), klaver og kontrabas. Musikken er yderst dansabel kendetegnet ved at have et dynamisk udtryk med letgenkendelige melodier samt en kraftfuld performance, som holder den ikke-dansende lytter fanget. Kontrabasisten Luigi Coviello er dirigent, arrangør og komponist i orkestret og oprindelig fra det sydlige
Italien, hvilket bla. kommer til udtryk i nogle af titlerne såsom Avanti og Buona Sera.

De spiller kl. 20 på Sønderborghus. Billetter købes gennem Sønderborghus.

Til koncerten vil de første 45 min. bestå af en decideret koncert. Efter pausen spiller orkestret til milonga, hvor vi således kan danse til.